Wat is er mogelijk bij katten


Alle dieren worden door mij geheel zonder narcose getrimd. Dit wordt met alle liefde, aandacht en begrip gedaan zodat iedere kat, met een fijn gevoel naar huis gaat.

Ik ben GEDIPLOMEERD in het trimmen van katten

Wat houd een trimbehandeling in?

Er word begonnen met het knippen van de nagels, daarna start ik met de behandeling die er vooraf met de eigenaar besproken is, dit kan zijn; 

 

  • Enkel de klitten verwijderen, dit heet niet invasief trimmen van uw kat. Tijdens zo'n behandeling wordt enkel de klitten/vilt plekken verwijd en de probleem gebieden aan gepakt zonder dat alle wol er uit gaat.

  • Het ontwollen van uw kat dit kan zowel bij kort harige als (half)lang harige katten. Hierbij gebruik ik een kam techniek wat er is  geleerd tijdens mijn opleiding en stage.

  • Het gedeeltelijk scheren van katten is ook een optie wat veel voorkomt bij katten. Vooral als ze het niet toelaten de buik te kammen terwijl dit wel noodzakelijk is, in sommigen situaties word er gekozen om dit bij voorhand al te scheren om stress te ver komen.

  • Geheel scheren dit zal onze laatsten optie zijn. Als een kat heel erg in de vilt zit zal die na een scheer beurt weer helemaal opbloeien. Vaak omdat ze zonder pijn weer kunnen bewegen.

  • En dan hebben we nog het wassen! als de kat het toelaat kan er ook nog gekozen worden voor wassen. Dit kan alleen bij katten die het gewent zijn denk hierbij aan bepaalde rassen of als de kat naar show gaat. Als uw kat nog jong is dan raad ik altijd aan om hem/haar een paar keer te wassen, zo kan de kat er rustig aan wennen.

 


Tijdens het wassen word er enkel producten gebruikt waar ik volledig achtersta! op dit moment zijn dat  de lijnen van  Nature's Specialties en Nogga.

Omdat elke kat/hond anders is zal er voor elke kat/hond een passende shampoo gebruikt worden, wat past bij de behoefte van huid en vacht.

 

Wist u dat ik een erkent Nogga trimsalon ben. Dit betekend dat er op de verantwoordelijken en juiste ge schoolde manier de Nogga producten kunnen toepassen op zowel kat als hond.

Contact opnemen

Ik ben bereikbaar via telefoon:

+31 6 12383881

 

Voor katten gebruik ik shampoo van Nogga


Een prachtige jonge kater die enkel is verlost van wat vervelende klitten, de rest van de vacht heb ik niets aan gedaan.

Een lieve oude dame die jammer genoeg zo erg in de vilt zat dat ze volledig geschoren moest worden.


 

Ik ben bij Rommel thuis geweest voor een kitten behandeling. Tijdens zo'n behandeling zal ik de vacht kammen, nagels knippen en als de eigenaar niet bekend is met wassen zullen we dit samen doen.

Kort haar katten heeft ook op zijn tijd een professionele helpende hand nodig.


Diploma's en Certificaten