Leonardo kattenvoer


Leonardo kitten is door het extra aandeel aan vers pluimveelees en het darmregulerende chiazaad bijzonder makkelijk verteerbaar. Met name in de eerste levensmaanden is een goede vertering zeer belangrijk voor het welzijn van kittens. Leonardo kitten bevat de provital combinatie van natuurlijke gistextracten, die dienen ter ondersteuning en versterking van de weerstand.

ware grote van de brok is 8-9mm.

verpakkingen 400gr. 2kg. 7,5kg.

 


Leonardo adult Fish is een gezonde diversiteit uit de zee. Verfijnd met vitaliserende krill- de schaaldieren van Antarctica zij de heerlijke brokjes een hoogtepunt voor de visliefhebbers van de Leonardo adult lijn. De natuurlijke omega 3 vetzuren uit zeevis zorgen voor een glanzende vacht en een gezonde huid.

ware grote van de brok is 10mm.

verpakkingen 400gr. 2kg. 7,5kg. 15kg.

Leonardo adult Salmon GF smakelijke zalm voor echte visliefhebbers. Dit recept is speciaal ontwikkeld voor gevoelige katten met voedingstoleranties of katten die neigen naar allergieën. Het bevat geen gluten of granen. Voedingsstofrijker amarant vervangt in deze samenstelling het graan.

ware grote van de brok is 8-9mm.

verpakkingen 300gr. 1,8kg. 7,5kg.


Leonardo adult Duck is een smakelijke variant voor katten die van pluimvee houden. Het recept is verfijnd door de toevoeging van chiazaad en heerlijke krill- schalderen uit Antarctica. Het hoge gehalte aan omega 3 vetzuren zorgt samen aan lecithine voor een gezonde huid en een glanzende vacht.

ware grote van de brok is 10mm.

verpakkingen 400gr. 2kg. 7,5kg. 15kg.

Leonardo adult Poultry GF worden geen gluten zoals graan gebruikt. Voedingsstofrijker amarant vervangt in deze samenstelling het graan. Leonardo adult poultry gf is de perfecte oplossing voor katten met voedingstoleranties of katten die neigen naar allergieën.

ware grote van de brok is 8-9mm.

verpakkingen 300gr. 1,8kg. 7,5kg.


Leonardo adult Lamb heeft een zeer bijzondere smaak.

dit recept uit de Leonardo adult productlijn is door het hoogste aandeel lamsvlees met name geschikt voor katten met een speciale voedingsbehoefte door voedingstolerantes of darmproblemen.

ware grote van de brok is 10mm.

verpakkingen 400gr. 2kg. 7,5kg. 15kg.

 

Leonardo adult Light overgewicht heeft vele oorzaken. Of als gevolg van verkeerde voeding met teveel beloningen of door hormonen na een castratie, in alle gevallen vermindert het de activiteit en neemt het risico op ziektes significant toe. De vroegtijdige aanpassingen van de voeding in de vorm van verlaagd energiegehalte zoals Leonardo adult light heeft een belangrijke bijdrage aan de gezondheid van de kat en brengt ze weer in topvorm.

ware grote van de brok is 10mm.

verpakkingen 400gr. 2kg. 7,5kg

 


Leonardo adult Complete 32/16 de heerlijke smaakvariant van de Leonardo lijn met een matige energie inhoud (16% vet) voor katten die een lagere activiteit hebben.

ware grote van de brok is 11mm.

verpakkingen 400gr. 2kg. 7,7kg. 15kg.

Leonardo adult Maxi GF grote kattenrassen zoals bijvoorbeeld Noorse boskat, Maine coon of Siberische kat hebben speciale voedingseisen. Door de grote Maxi brokken moeten katten langer kauwen, wat goed is voor hun gebit. Dit stimuleert de aanmaak van speeksel.

ware grote van de brok is 15mm.

verpakkingen 300gr. 1,8kg. 7,5kg. 15kg.


Leonardo Senior als uw kat ouder wordt, verandert ook de behoefte aan voedingsstoffen. De energievraag wordt minder en het immuunsysteem wordt zwakker naarmate de kat ouder wordt. Leonardo senior past goed bij deze verandering, door middel van een speciaal recept wat uw kat tot op hoge leeftijd fit en gezond houd. ondersteund ook tevens de nieren.

ware grote van de brok is 10-11mm.

verpakkingen 400gr. 2kg. 7,5kg.

 


Leonardo heeft ook natvoer, in de vorm van blik en zak in diverse smaken


Naast Leonardo hebben wij ook producten van Renske, Biofood en Bewi cat