Vachtproblemen kat

Heeft uw kat vachtproblemen? Dat kan erg vervelend zijn, vooral voor de kat. Misschien heeft de kat er heel veel last van, maar weet u niet zo goed wat u er tegen moet doen. Laat u dan helpen en adviseren door een professional. Bij Trimsalon Dominiska bent u aan het juiste adres. Hierdoor weet u te allen tijde zeker dat op de juiste manier wordt geholpen. Alles wordt gedaan op een toegankelijke en rustige manier. Dat is wel zo prettig voor uw kat. Trimsalon Dominiskakan u altijd goed helpen, onder andere vanwege onze ervaring en kennis, maar ook dankzij onze grote passie. Vervilte vacht bij uw kat? Laat uw kat op tijd helpen, zodat het weer helemaal goed is.

Vervilte vacht kat bij Trimsalon Dominiska

Een vervilte vacht bij uw kat is niet fijn en het kan uit de hand lopen wanneer u te lang wacht. Laat u daarom tijdig helpen en adviseren door een expert: Trimsalon Dominiska. Trimsalon Dominiska is u graag van dienst onder andere voor het helpen bij vachtproblemen, maar ook voor het trimmen, knippen, wassen en/of scheren. We geloven in een liefdevolle en rustige aanpak. Hierdoor is uw kat altijd rustig en gaat u samen met uw kat tevreden naar huis. Heeft uw kat klitten op de buik, maar is kammen op de buik niet mogelijk? Dan kunnen we het gedeeltelijk scheren. Bij ons kunt u terecht voor onder andere:

  • Geheel scheren van uw kat;
  • Professioneel ontwollen van uw kat;
  • Enkel klitten verwijderen;
  • Wassen (indien de kat het toelaat);
  • Gedeeltelijk scheren van uw kat.

Over Trimsalon Dominiska

Marian is de oprichtster van Trimsalon Dominiska is Marian en ze heeft het opgericht doordat ze zelf ook op zoek was naar een trimsalon voor haar katten. Een trimsalon die haar op de juiste manier kon helpen. Toen ze maar geen goede trimsalon kon vinden, besloot ze om hier zelf wat mee te doen. Miriam heeft drie katten en dus veel ervaring en liefde voor katten. Miriam werkt elke dag veel plezier en passie aan haar werk en dat straalt uit naar alles waar ze u bij helpt!

Kat latenhelpen met vachtproblemen? Wij helpen u!

Heeft uw kat vachtproblemen? Dat kan erg vervelend zijn. Wij helpen uw kat hier maar al te graag van af! Kies voor Trimsalon Dominiska en ga voor zekerheid. Maak een afspraak bij ons of neem even contact met ons op wanneer u nog vragen heeft.U kunt ons bereiken door hetcontactformulier in te vullen. Wij zullen uw vragen dan zo snel mogelijk beantwoorden.