Nagels knippen kat

Bent u op zoek naar iemand voor nagels knippen kat? Dat is begrijpelijk. Het is namelijk niet altijd zo fijn en verstandig om dit zelf te doen. Het kan zijn dat uw kat het niet prettig vindt en in paniek raakt of dat u zelf niet zo goed weet hoe u het precies moet doen. Bij Trimsalon Dominiska bent u aan het juiste adres hiervoor. Naast het knippen van de nagels kunt u bij ons ook terecht voor het trimmen en verwijderen van klitten. Hierdoor zorgt u ervoor dat uw kat er weer helemaal mooi uit ziet, zonder klitten of te lange nagels. Nagels knippen kat kosten? Trimsalon Dominiska hanteert scherpe tarieven! Daar kunt u op rekenen.

Nagels knippen kat bij Trimsalon Dominiska

Bij Trimsalon Dominiska worden katten uitstekend geholpen en altijd zonder narcose. Dit vinden we namelijk erg belangrijk. Hierdoor is er een rustige sfeer en zal uw kat niet in paniek raken bijvoorbeeld. Voor het trimmen van uw kat zijn meerdere manieren mogelijk: scheren, kammen, ontwollen. We beginnen meestal met het knippen van de nagels. Zo voorkomt u dat de nagels te lang worden en dat de kat er zelf last van krijgt. Ons doel is om ervoor te zorgen dat uw kat weer mooi eruit ziet en zich prettig voelt. Wel zo belangrijk! Bij Trimsalon Dominska kunt u terecht voor:

  • Wassen (indien de kat het toelaat);
  • Enkel klitten verwijderen;
  • Professioneel ontwollen van uw kat;
  • Geheel scheren van uw kat;
  • Gedeeltelijk scheren van uw kat.

Over Trimsalon Dominiska

De oprichtster van Trimsalon Dominiska is Mariam. Miriam heeft veel passie voor haar werk als trimmer en dit is eigenlijk ontstaan toen ze zelf op zoek was naar een trimsalon voor haar katten. Ze kwam er al snel achter dat het aanbod niet zo groot is. Toen heeft ze besloten om zelf een trimsalon te starten. Hier kan ze dagelijks haar passie kwijt. Miriam kan zo goed omgaan met katten, doordat ze zelf ook drie katten heeft. Bij Trimsalon Dominiska kunt u dus rekenen op de juiste hulp!

Wij helpen u bij nagels knippen kat!

Wilt u een afspraak maken of heeft u nog een aantal vragen over het knippen van de nagels? Nagels knippen kat kosten weten? Trimsalon Dominiska staat voor u klaar om u te helpen. Door ons contactformulier in te vullen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen uw vragen dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.