Katten trimsalon gezocht?

Wilt u een trimsalon katten om uw kat weer vrij van klitten te maken? Of wilt u gewoonweg dat de haren van uw kat wat korter zijn? Een kattentrimsalon kan u hierbij goed helpen. Zo zorgt u ervoor dat uw kat er weer prachtig uitziet. Dat is uiteraard niet de enige reden. Voor uw kat is het ook weer een stuk prettiger! Wij, van Trimsalon Dominiska, helpen u graag bij het trimmen van uw kat. Wij werken op een professionele en liefdevolle manier, om er zo voor te zorgen dat uw kat een fijn gevoel heeft en weer goed naar huis gaat. Een trimsalon katten? Kies voor Trimsalon Dominiska!

Trimsalon katten voor u kat

Het is belangrijk te vermelden dat wij de katten zonder narcose trimmen. Wij hanteren een professionele werkwijze waarbij liefde, aandacht en begrip belangrijk zijn. Hierdoor ontstaat een prettige sfeer en raakt uw kat niet in paniek. Eigenlijk is er ontzettend veel mogelijk en verschilt het per kat wat er gedaan moet worden. Het is namelijk ook mogelijk dat slechts de klitten eruit gekamd moeten worden. Laat uw kat het niet toe om de buik te kammen? Geen zorgen. We kunnen dan gedeeltelijk de buik scheren, zodat u voorkomt dat het te lang wordt of dat er te veel klitten ontstaan. Als uw kat het toelaat, kunt u er ook voor kiezen om de kat te laten wassen. Dit gebeurt eigenlijk alleen bij katten die het gewend zijn. Bijvoorbeeld bij wedstrijd katten. Een katten trimsalon voor wedstrijden? Ook daar kunnen wij u mee van dienst zijn. U kunt bij ons gebruik maken van de volgende diensten:

  • Ontwollen van uw kat;
  • Enkel klitten verwijderen;
  • Wassen (indien de kat het toelaat);
  • Gedeeltelijk scheren van uw kat;
  • Geheel scheren van uw kat.

Over Trimsalon Dominiska

Bij Trimsalon Dominiska kunt u rekenen op veel ervaring. Miriam heeft Trimsalon Dominiska opgericht, doordat zij zelf ook op zoek was naar een professionele kattentrimmer. Het viel haar al snel op dat het niet zo gemakkelijk was om een katten trimsalon te vinden. Uiteindelijk is Trimsalon Dominiska ontstaan, waarin Miriam dagelijks haar passie kwijt kan. Daarnaast heeft Miriam zelf ook drie katten, waardoor ze goed om kan gaan met katten en er bekend mee is. Een trimsalon katten? Kies voor Trimsalon Dominiska en ga voor zeker!

Wij helpen u graag!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Trimsalon Dominiska staat voor u klaar om u als katten trimsalon te helpen. Door ons contactformulier in te vullen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen uw vragen zo spoedig mogelijk beantwoorden.