Katten trimsalon aan huis

Als u op zoek bent naar een katten trimsalon aan huis, is het belangrijk dat u altijd kiest voor iemand die u goed kan helpen: een expert! Op deze manier zorgt u ervoor dat de haren van uw kat weer wat korter zijn en dat hij of zij er weer helemaal mooi uit ziet. Een katten trimsalon aan huis kan u hierbij goed helpen. Bij Trimsalon Dominiska bent u aan het juiste adres. Wij helpen u verder bij het trimmen van uw kat! Zo heeft u een mooi resultaat, maar daarnaast is het ook weer een stuk fijner voor uw kat. Alles wordt op een liefdevolle, rustige en professionele manier gedaan. Een katten trimsalon aan huis? Bij Trimsalon Dominiska bent u aan het goede adres.

Een katten trimsalon aan huis

Wij helpen katten altijd zonder narcose. Dit vinden wij erg belangrijk. Bij Trimsalon Dominiska kunt u rekenen op een prettige sfeer. Hierdoor raakt uw kat niet in paniek en blijft hij of zij ook rustig. Er is veel mogelijk voor het trimmen van uw kat. We kunnen ook de nagels knippen en bijvoorbeeld even de kat wassen. We wassen alleen katten die het echt toelaten. Mocht uw kat het niet fijn vinden als de buik wordt gekamd. Dan hoeft u zich geen zorgen te maken, want dan zullen we de buik gedeeltelijk scheren. Hierdoor voorkomt u dat het te lang wordt en dat er allerlei klitten in komen. Een katten trimsalon aan huis? Kies voor Trimsalon Dominska en reken op:

  • Enkel klitten verwijderen;
  • Wassen (indien de kat het toelaat);
  • Professioneel ontwollen van uw kat;
  • Gedeeltelijk scheren van uw kat;
  • Geheel scheren van uw kat.

Over Trimsalon Dominiska

Miriam is de oprichtster van Trimsalon Dominiska en ze heeft enorm veel ervaring als trimmer. Ze is de trimsalon ooit begonnen, toen ze zelf op zoek was naar een professioneel trimsalon waar ze naartoe kon met haar eigen katten. Miriam kan nu dagelijks haar passie kwijt in haar werk bij Trimsalon Dominisa. Daarnaast kan ze uitstekend omgaan met katten, doordat ze zelf ook drie katten heeft Een katten trimsalon aan huis? Ga voor zeker en kies Trimsalon Dominiska.

Wij helpen u bij het trimmen!

Wilt u een afspraak maken of heeft u nog een aantal vragen over het trimmen? Trimsalon Dominiska staat voor u klaar om u als katten trimsalonaan huis te helpen. Door ons contactformulier in te vullen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen uw vragen zo spoedig mogelijk beantwoorden.