Kat plukken

Wilt u uw kat plukken? Dan is het verstandig om dit te laten doen door een professional. Op deze manier weet u zeker dat het op de juiste wijze wordt uitgevoerd. Trimsalon Dominiska is u graag van dienst hiervoor. Het is belangrijk dat uw kat zich altijd prettig voelt en daarom kan een professional u hier goed bij helpen. Bij Trimsalon Dominiska weet u zeker dat uw kat zich prettig voelt en dat het op een rustige manier wordt gedaan. Zo verloopt alles soepel en zal uw kat zich volledig op haar of zijn gemak voelen. U kunt bij ons terecht voor uw kat te plukken, maar we kunnen bijvoorbeeld ook de nagels knippen. Kortom: er is veel mogelijk bij ons!

Katten laten plukken bij Trimsalon Dominiska

Katten laten plukken? Kies voor Trimsalon Dominiska. Bij ons worden katten altijd behandeld zonder narcose. Dit vinden we erg belangrijk. Er heerst een rustige sfeer en daardoor kunt u samen met uw kat weer op een rustige, kalme manier naar huis. Hierdoor zal uw kat het ook nooit als een trauma ervaren. We beginnen meestal met het knippen van de nagels. Heeft uw kat veel klitten op de buik, maar laat hij of zij het niet toe om daar te kammen? Dan kunnen we het ook gedeeltelijk scheren. Alles om ervoor te zorgen dat uw kat er mooi uitziet én zich prettig voelt. Bij Trimsalon Dominska kunt u terecht voor:

  • Wassen (indien de kat het toelaat);
  • Geheel scheren van uw kat;
  • Enkel klitten verwijderen;
  • Professioneel ontwollen van uw kat;
  • Gedeeltelijk scheren van uw kat.

Over Trimsalon Dominiska

Miriam heeft Trimsalon Dominiska opgericht, doordat zij zelf ook op zoek was naar een professionele trimmer voor haar katten. Toen ze elke keer maar niet de juiste kon vinden, heeft ze besloten om er zelf iets mee te doen. Het is haar grote passie en Miriam kan erg goed omgaan met katten, omdat ze zelf ook drie katten heeft. Bij Trimsalon Dominiska weet u dus zeker dat u kunt vertrouwen op een professionele en ervaren aanpak.

Wij helpen u bij katten laten plukken!

Katten laten plukken? Kies voor Trimsalon Domoniska. Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Trimsalon Dominiska staat voor u klaar om u te helpen. Door ons contactformulier in te vullen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen uw vragen dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.