Kat ontwollen

Wilt u uw kat ontwollen? Laat dit dan doen door een professional. Trimsalon Dominiska helpt u graag! Bij Trimsalon Dominiska kunt u altijd rekenen op een liefdevolle en professionele werkwijze. Hierdoor kunt u samen met uw kat met een prettig gevoel weer naar huis. Het kan vervelend zijn voor een kat wanneer hij of zij lang haar heeft. Er komen dan al snel klitten in het haar. Bij het ontwollen wordt een bepaalde kamtechniek gebruikt om ervoor te zorgen dat het beste resultaat wordt behaald. Laat uw kat er weer prachtig uit zien door het laten ontwollen van uw kat. Wij, van Trimsalon Dominiska, zijn u graag van dienst!

Ontwollen van uw kat

Een kat ontwollen gebeurt altijd zonder narcose en met alle aandacht, begrip en liefde. Hiervoor krijgt uw kat een prettig gevoel, maar uzelf ook natuurlijk. U hoeft zich nooit zorgen te maken. U kunt aangeven wat u precies wilt laten doen. Zo kunnen we ook de nagels doen van uw kat. Bij een trimbehandeling beginnen we altijd met de nagels, indien gewenst. Het is altijd afhankelijk van u en uw kat. Wilt u slechts enkele klitten laten verwijderen? Ook dat kan! Wilt u kat liever niet dat er iets met de buik wordt gedaan? Dat is geen probleem. We kunnen het dan bijvoorbeeld gedeeltelijk scheren. Als de kat het toelaat, kunnen we hem of haar zelfs even wassen. Dit kan echter niet bij elke kat.Wij zijn u van dienst met onder andere:

  • Ontwollen van uw kat;
  • Gedeeltelijk scheren van uw kat;
  • Het verwijderen van een paar klitten;
  • Geheel scheren van uw kat;
  • Wassen (indien de kat het toelaat).

Over Trimsalon Dominiska

Miriam heeft Trimsalon Dominiska opgericht. Miriam heeft zelf drie katten en dit is dan ook de reden waarom Trimsalon Dominiska is opgericht. Tijdens haar zoektocht naar een goede trimsalon, kwam ze er al snel achter dat dit niet zo gemakkelijk was. Bij Trimsalon Dominiska kunt u altijd rekenen op een goede behandeling en een fijne benadering voor uw kat. U kunt het altijd geheel uit handen geven, want alles wordt op een professionele wijze gedaan. Er wordt altijd gekeken naar wat uw kat nodig heeft en wat uzelf wilt. Een kat laten ontwollen? Kies voor Trimsalon Dominiska en ga voor zeker!

Wij helpen u graag!

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak inplannen? Trimsalon Dominiskahelpt u graag, ook bij het ontwollen van uw kat. Door ons contactformulier in te vullen kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen. Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.