Kat laten wassen

Uw kat laten wassen? Het is niet altijd even gemakkelijk om een kat te wassen. Sommige katten willen het niet of vinden het niet fijn. Het is belangrijk om het door een expert te laten doen, die precies weet hoe ze moeten omgaan met uw kat. Bij Trimsalon Dominiska bent u aan het goede adres voor wanneer u uw kat wilt laten wassen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het kammen, knippen of scheren van uw kat. Wij weten goed hoe we u van dienst kunnen zijn en willen u, indien nodig, altijd het juiste advies geven. Trimsalon Dominiska weet hoe u geholpen moet worden! Nagels laten knippen? Ook dat kan bij ons.

Katten laten wassen bij Trimsalon Dominiska

Een kat wassen moet u op een goede manier doen. Bij Trimsalon Dominiskakunnen wij uw kat wassen. Daarnaast kunnen wij ook uw kat scheren of knippen. Er wordt nooit een kat behandeld met narcose. We doen dit gewoon op een rustige manier en zo zal uw kat het ook ervaren. We vinden het namelijk belangrijk dat uw kat rustig naar huis gaat en geen trauma eraan overhoudt. Bij een behandeling beginnen we meestal met het knippen van de nagels. Als uw kat veel klitten op de buik heeft, maar het niet fijn vindt om dit te kammen, kunnen wij ook de buik gedeeltelijk scheren. Bij ons kunt u terecht voor onder andere:

  • Wassen (indien de kat het toelaat);
  • Geheel scheren van uw kat;
  • Enkel klitten verwijderen;
  • Professioneel ontwollen van uw kat;
  • Gedeeltelijk scheren van uw kat.

Over Trimsalon Dominiska

Toen Miriam zelf op zoek ging naar een fijne trimsalon voor katten, kwam ze er maar geen tegen. Vandaar dat zij besloot om zelf een trimsalon voor katten te beginnen. Trimsalon Dominiska is op deze manier ontstaan. Zelf heeft Miriam drie katten en hierdoor weet ze heel goed hoe ze met katten om moet gaan. Bij ons weet u zeker dat u goed wordt geholpen en dat alles op een professionele manier wordt uitgevoerd.

Uw kat wassen? Wij helpen u!

Wilt u uw kat wassen? Zomaar of bijvoorbeeld voor een wedstrijd? Wij helpen u verder! U kunt direct een afspraak bij ons maken of eerst nog even contact opnemen zodat u uw vragen kunt stellen aan ons. Neem contact met ons op door ons contactformulier in te vullen. Wij zullen uw vragen dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.