Kat laten trimmen

Wilt u uw kat laten trimmen? Laat dit uitvoeren door een professional. Op deze manier weet u altijd zeker dat op de goede manier wordt geholpen en geadviseerd. Daarbij is uiteraard het belangrijkste dat uw kat fijn wordt geholpen en niet een trauma oploopt. Dit vinden wij belangrijk en is altijd ons uitgangspunt. Trimsalon Dominiska helpt u erg goed, door onze ervaring. Er wordt gekeken naar wat uw kat nodig heeft en vervolgens wordt het op een rustige manier gedaan. Nagels laten knippen is ook mogelijk.

Katten trimmenbijTrimsalonDominiska

Katten trimmen is erg belangrijk. Niet alleen als u aan wedstrijden mee doet, maar ook in het algemeen. Het is namelijk ook niet fijn voor uw kat als er veel klitten in de vacht zitten. Uw kat wordt getrimd zonder narcose. Dit vinden we belangrijk, want wij geloven in een liefdevolle en rustige aanpak. Hierdoor kunt u ook weer rustig naar huis, samen met uw kat. Heeft uw kat veel klitten op de buik, maar is kammen op de buik niet mogelijk? Dan kunnen we het ook gedeeltelijk scheren. Bij ons kunt u terecht voor onder andere:

  • Geheel scheren van uw kat;
  • Wassen (indien de kat het toelaat);
  • Professioneel ontwollen van uw kat;
  • Enkel klitten verwijderen;
  • Gedeeltelijk scheren van uw kat.

Over Trimsalon Dominiska

De oprichtster van Trimsalon Dominiska is Marian. Marian heeft zelf een grote passie voor katten en heeft drie katten. Toen ze zelf op zoek was naar een trimsalon voor katten, kwam ze erachter dat er weinig aanbod is hiervoor. Daarom heeft Miriam besloten om een trimsalon voor katten op te richten: Trimsalon Dominiska. Miriam werkt elke dag met ontzettend veel passie aan haar werk en dat straalt uit naar alles waar ze u bij helpt!

Katten trimmen? Wij helpen u!

Katten trimmen? Kies voor Trimsalon Dominiska en ga voor zekerheid. Of dit nou voor een wedstrijd is of gewoon omdat u uw kat weer helemaal mooi wilt maken. U kunt een afspraak bij ons maken of eerst nog even contact opnemen, zodat u uw vragen kunt stellen aan ons. Neem gerust contact met ons op door ons contactformulier in te vullen. Wij zullen uw vragen dan zo snel mogelijk beantwoorden.