Kat laten scheren

Wilt u uw kat laten scheren? Het is slim om dit altijd te laten uitvoeren door een expert. Hierdoor weet u te allen tijde zeker dat het op de goede manier wordt gedaan. Bij Trimsalon Dominiska kunt u hierop rekenen. We vinden het belangrijk dat uw kat zich altijd goed voet. Een professional, zoals Trimsalon Dominsika, weet wat er gedaan moet worden om ervoor te zorgen dat uw kat rustig blijft. Kat kaal scheren? Ook dat is mogelijk bij ons. U kunt bij ons terecht om uw kat te laten scheren, maar het is ook mogelijk om de nagels te knippen bijvoorbeeld.

Katten laten scheren bij Trimsalon Dominiska

Katten laten scheren? Kies dan voor Trimsalon Dominiska. Bij het scheren van uw kat zullen wij altijd zorgvuldig te werk gaan. Bij een behandeling gebruiken we nooit narcose. Dat is ook niet nodig, want we zullen uw kat op een goede manier benaderen. Meestal beginnen we met het knippen van de nagels. Heeft uw kat veel klitten op de buik? Sommige katten vinden het niet fijn als hun buik wordt gekamd. Dan kunnen we ook de buik gedeeltelijk scheren. Op deze manier is uw kat wel van de klitten af! Bij ons kunt u terecht voor onder andere:

  • Geheel scheren van uw kat;
  • Wassen (indien de kat het toelaat);
  • Enkel klitten verwijderen;
  • Professioneel ontwollen van uw kat;
  • Gedeeltelijk scheren van uw kat.

Over Trimsalon Dominiska

Trimsalon Dominiska is opgericht door Miriam. Eigenlijk is het ontstaan omdat Miriam zelf ook op zoek was naar een goede trimsalon. Toen ze maar niet een goede trimsalon tegenkwam, besloot ze om zelf een trimsalon te beginnen. Hier kan ze echt haar passie in kwijt. Miriam heeft zelf ook drie katten, dus ze kan erg goed omgaan met katten en ze weet waar ze op moet letten. Bij Trimsalon Dominiska weet u altijd zeker dat u kunt rekenen op een professionele en ervaren aanpak.

Wij helpen u bij katten laten plukken!

Kat laten scheren?Ga voor Trimsalon Domoniska. Een afspraak maken of nog een vraag stellen? Dat kan! Trimsalon Dominiska staat voor u klaar om u te helpen. Door ons contactformulier in te vullen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen uw vragen dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.