Een katten trimmer gezocht?

Zoekt u een professionele katten trimmer? Iemand die u uitstekend kan helpen bij het trimmen van uw kat? Trimsalon Dominiska helpt u graag! Bij Trimsalon Dominiska kunt u rekenen op een professionele, liefdevolle werkwijze waardoor u en uw kat met een prettig gevoel naar huis gaan. Niets is vervelender voor een kat dan te lang haar, waar al snel klitten in komen. Dit kunt u voorkomen door tijdig naar een kattentrimmer te gaan. U kunt u kat er weer prachtig uit laten zien en een prettiger gevoel geven door een katten trimmer in te schakelen. Wij, van Trimsalon Dominiska, zijn u graag van dienst!

Katten trimmer voor u kat

Wij trimmen de katten zonder narcose en met alle liefde, aandacht en begrip. Dit geeft u kat een prettig gevoel, maar uzelf ook. U hoeft zich daar dus geen zorgen om te maken. De trimbehandeling begint altijd met de nagels, welke worden geknipt. Het is afhankelijk van waar datgene wat u wilt voor uw kat en wat uw kat nodig heeft. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om enkele klitten te verwijderen. Daarnaast zijn er ook andere opties. Als uw kat het bijvoorbeeld niet toelaat om de buik te kammen, is het noodzakelijk om de buik gedeeltelijk te scheren. Hiermee voorkomt u dat uw kat stress krijgt en/of in paniek raakt. Als de kat het toelaat, kunt u er ook voor kiezen om te wassen. Dit kan alleen bij katten die het gewend zijn. Met deze diensten en vele andere helpen wij u graag. Wij zijn u van dienst met onder andere:

  • Enkel klitten verwijderen;
  • Ontwollen van uw kat;
  • Gedeeltelijk scheren van uw kat;
  • Geheel scheren van uw kat;
  • Wassen (indien de kat het toelaat).

Over Trimsalon Dominiska

Trimsalon Dominiska is opgericht door Miriam. Zelf heeft Miriam ook drie katten, wat dan ook de reden is waarom ze de trimsalon is begonnen. Tijdens haar zoektocht naar een professionele trimsalon, viel het haar op dat het lastig was om een goede trimsalon te vinden. Bij Trimsalon Dominiska kunt u rekenen op de juiste behandeling en benadering voor uw kat. U kunt het geheel uit handen geven, want het wordt op een professionele wijze gedaan. Daarnaast wordt er ook altijd gekeken naar wat uw kat nodig heeft en wat uzelf wilt. Zoekt u een kattentrimmer? Kies voor Trimsalon Dominiska en ga voor zeker!

Wij helpen u graag verder!

Heeft u nog een vraag of wilt u graag een afspraak inplannen? Trimsalon Dominiska staat voor u klaar om u als kattentrimmer goed te helpen. Door ons contactformulier in te vullen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen uw vragen zo spoedig mogelijk beantwoorden.